Webdesign & DTP!

Catchy Designs helpt, denkt met je mee en ontzorgt, tegen een heel scherp uurtarief!

Er zijn veel mogelijkheden om een website online te krijgen. Zelf maken, soms met een beetje hulp van een familielid of proberen met (een dure) online zelfbouw mogelijkheid. Het lukt niet, of eindelijk heb je wat hulp weten te krijgen… blijkt dat die persoon er toch ook te weinig tijd voor heeft… Vervolgens gebeurd er lange tijd niets meer met je website (terwijl je wel moet betalen), die steeds verder verouderd en niet meer aan de regels voldoet: geen beveiligde verbinding, niet leesbaar op telefoons en tablets.. en die daardoor ook steeds verder naar beneden zakt in de ranking van een zoekmachine.

Jammer genoeg denken veel mensen dat een webdesigner in de arm nemen heel erg duur is. Dat komt vooral door de grotere bedrijven die je altijd op internet vind, en die vanaf 1200 euro eens voor je beginnen met nadenken… Maar dat kan ook anders! Catchy Designs helpt, denkt met je mee en ontzorgt, tegen een heel scherp uurtarief!

Ik garandeer je dat je een heel mooie website kunt laten maken zonder heel duur uit te zijn! Zo kunnen in wordpress gratis thema’s worden gebruikt en plugins worden toegevoegd die zorgen voor mooie effecten, foto’s en veiligheid. En ik maak er de mooiste websites mee voor jou. Ook je visitekaartje op één pagina is mogelijk. Moet alles (hosting, domeinnaam, email) nog geregeld worden? Doe ik voor je! Heb je al iets online staan dat je graag vernieuwd wilt zien? Geen probleem!

Voor € 95.00 kun je al online te vinden zijn! Die prijs is inclusief doorspreken van en meedenken met alle wensen, een responsive thema (voor leesbaarheid op alle soorten media), één startpagina en de benodigde plug-ins voor veiligheid, buttons, SEO en een back-up bij oplevering. De normale prijs is € 115,00 euro. Wil je toch wat meer dan alleen een startpagina? Moeten er foto’s bewerkt worden voor ze geplaatst kunnen worden? Geen probleem, ik maak een offerte voor je waarin al je wensen terugkomen en het aantal uren dat ik ermee aan het werk zal zijn wordt geschat en werk ik gewoon op uurloonbasis verder (15.50 per uur in 2018). Grotere wensen? Ik kan je adviseren mbt aankoop thema’s, huisstijl en nog veel meer.

Als je er (nadat de site klaar is) voor kiest om je website gedeeltelijk of geheel door mij te laten beheren, krijg je ook nog eens korting op het eerste servicecontract dat je afsluit. Het eerste jaar volledig technisch beheer (incl. kwartaalback-ups en maandelijkse updates) en service al vanaf 99 euro per jaar (normaal 118.00). Goedkoper voor gedeeltelijk beheer (bijv. als je provider al backups maakt).

En zo zie je maar… het hoeft echt niet duur te zijn! Catchy Designs is er voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Behalve websites doet Catchy Designs nog veel meer: Hulp bij logo en huisstijl, bij vermelding op Google en Facebook en ook voor DTP werk: drukkerij klaar maken van reclamedrukwerk maar ook zetwerk voor boeken en ook voor het maken van E-pubs. Meer informatie en referenties vind je op www.CatchyDesigns.nl

Over Catchy Designs

Dit bericht is geschreven door Catchy Designs. Het bedrijf valt onder internetbedrijf uit IJsselstein. Trefwoorden van Catchy Designs uit IJsselstein : website of webshop laten maken, reclamewerk, logo ontwerp, huisstijl ontwerp, webbeheer, webdesign, DTP diensten, website designer, websitebouwer, seo diensten, reclamedrukwerk,.

Lees meer over Catchy Designs.