Website nog niet in orde voor AVG en multimedia?

Oude websites door Google steeds verder naar onder in de ranking: er is wat aan te doen!

Website nog niet in orde voor AVG en multimedia?

Vandaag de dag worden websites niet alleen meer op pc's bekeken, maar op laptops, tablets en niet te vergeten telefoons, en in allerhande formaten. Veel oude websites 'bewegen' niet mee, wat inhoudt dat bezoekers steeds van links naar rechts moeten scrollen en belangrijke informatie missen..... als ze niet al gewoon op zoek gaan naar een betere website! Ook een melding over privacy op de website is sinds 1 juni dit jaar verplicht om op de website te hebben.

Bezitters van dergelijke websites weten vaak niet dat de zoekmachines op Google hun website steeds verder achter in de rij zetten hierdoor waardoor zij moeilijker gevonden worden. En dat websites met een HTTPS adres weer voorrang krijgen bij de zoekmachines. Ook ontbreekt hen vaak aan degelijke kennis of de tijd om dit aan te pakken en lopen wel rond met het gevoel dat het 'eigenlijk wel zou moeten' .

CatchyDesigns.nl merkt dat de vraag hiernaar steeds meer toeneemt en bouwt websites die in alle formaten meebewegen met de lezers en die aan de AVG-wet voldoen. En indien gewenst kan ook het volledige of gedeeltelijke beheer van de website worden overgenomen.

Wil je ook geen klanten meer missen en is het tijd om te moderniseren? Informeer gerust naar mogelijkheden om die oude website nieuw leven in te blazen!

Geplaatst op donderdag 28 juni 2018.

Over Catchy Designs

Dit bericht is geschreven door Catchy Designs. Het bedrijf valt onder internetbedrijf uit IJsselstein. Trefwoorden van Catchy Designs uit IJsselstein : website of webshop laten maken, reclamewerk, logo ontwerp, huisstijl ontwerp, webbeheer, webdesign, DTP diensten, website designer, websitebouwer, seo diensten, reclamedrukwerk,.

Lees meer over Catchy Designs.