De-Vlinervalei

Life coach - Transformatie coach! De beweging inzetten zodat er ruimte komt om de transformatie te kunnen maken naar Balans!

De-Vlinervalei

Als transformatie - Life coach zet ik de beweging in, die het lichaam vanuit het zelfgenezend proces zelf verder oppakt waardoor er weer balans komt en je gaat leven naar wie we behoren te zijn. Je eigen leven leven en niet die van een ander.

Wanneer je voor jouw hulpvragen komt. Je inzicht wil hebben in een situatie, wanneer er lichamelijke klachten zijn die aanhouden of terug komen maar waar je geen antwoorden op krijgt. Gaan we terug naar de oorzaak de kern van jou probleem die zich in het nu afspeelt in de situatie en jou gevoel - emotie of de klachten die hierbij zichtbaar worden of wat er ook aanwezig is waarom je nu hulp zoekt.

Soms is het daarvoor nodig om laag voor laag naar de kern af te zakken wat we met diverse methodes kunnen begeleiden. Dit is ook meteen het essentiële verschil met de reguliere gezondheidszorg. Hier wordt verder gekeken dan het probleem, er worden verbanden gelegd tussen jouzelf en de kern de oorzaak van waaruit jou klacht of situatie de hulpvraag is ontstaan. Je kan het zien als de rode vlag. Het is een sein aan jou dat je iets niet begrepen of gezien hebt. Je bent van je pad gebracht of je hebt iets meegenomen vanuit je verleden of zelfs van daarvoor.

Alles is energie en alles heeft een boodschap.

Het is daarom ook een bewustwordingsproces zodat het zich niet meer herhaalt. Hoe we dit aanpakken is dan ook op jou afgestemd en wat je op dat moment nodig hebt aan tools en hulpmiddelen om het zichtbaar - voelbaar te maken zodat je, je er bewust van wordt.

Methodes die we kunnen inzetten zijn divers. Zoals; ** Intuïtieve healing met invloeden van Reiki en energetische massage technieken. ** waarbinnen we ook massage technieken kunnen inzetten als bv. de metamorfose massage, de vlinder massage, energetische hoofd massage. Of Reiki energie bieden. ** Werken we met; Aroma therapie, Atlantis therapie en de Atlantis en Akasha remedies. ** Access energetische Facelift ** Of werken we met diverse klankinstrumenten voor een Soundhealing klansessie klankreizen ** Creatieve coaching ** Of kijken we vanuit de energie wat zich aandient in een Reading - Healing sessie

Bij alles wat we doen wordt er een thema aangeraakt en brengt het dat wat hiermee in verband staat in beweging zodat er een transformatie kan plaats vinden. Het is niet ik, die jou "geneest" maar het is aan jou zelf om de verandering op gang te brengen zodat je het proces kan omkeren en je herstel kan beginnen. Ik geef jou op een liefdevolle wijze je een zetje in de juiste richting.

Wil jij met jou stukken aan de gang stuur me dan een berichtje of mailtje Info@de-vlindervalei.nl 06-27363812

Geplaatst op donderdag 12 mei 2022.

Over De - Vlindervalei

Dit bericht is geschreven door De - Vlindervalei. Het bedrijf valt onder coaching uit IJsselstein. Trefwoorden van De - Vlindervalei uit ijsselstein : Transformatie Coach Reading, Healing Coach, Balans Coach, Thuis ondersteuner, Persoonlijke groei, Energetische healing, Soundhealing, Chakra massage, Vlinder massage, Metamorfose massage, Energetische hoofd massage, prenataal therapie, creatieve coaching, bewustwording, persoonlijke ontwikkeling.

Lees meer over De - Vlindervalei.