WICRON Woningonderhoud in Ijsselstein

WICRON Woningonderhoud: Strak & Stralend.

Over WICRON Woningonderhoud

WICRON Woningonderhoud valt onder de rubriek schilder uit IJsselstein.

Hebt u nog achterstallig onderhoud waar onderhand echt iets aan gedaan moet worden? Laat uw zorgen dan aan ons over. WICRON Woningonderhoud is van alle markten thuis en helpt u graag verder op het gebied van woningonderhoud.

WICRON Woningonderhoud is in 2015 opgezet door Ronald Wichertjes. Na veel ervaring opgedaan te hebben, besloot Ronald zijn eigen bedrijf te starten. Hij maakte van zijn passie zijn beroep. Zo is WICRON Woningonderhoud ontstaan.

Het doel van WICRON Woningonderhoud is om een strak en stralend resultaat op te kunnen leveren bij zijn klanten. Afwerking en kwaliteit staan bij WICRON Woningonderhoud enorm hoog in het vaandel. Zo kunnen de klanten zo lang mogelijk van het resultaat genieten.

U kunt bij WICRON Woningonderhoud terecht voor de volgende diensten:

- Woningonderhoud. - Houtrot reparatie. - Schilderwerk. - Timmerwerk. - Leggen van vloeren. - Kozijn renovatie.

Waarom zou u kiezen voor WICRON Woningonderhoud:

- Vooraf een offerte, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. - Lage prijzen. - Secuur werk. - Duurzame oplossingen. - Het geleverde werk is altijd strak en stralend.

Voor meer informatie kunt u een kijkje op de website nemen. Heeft u een vraag of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neemt u dan contact op.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

WICRON Woningonderhoud uit de rubriek schilder uit IJsselstein is gevestigd aan de Stalpaert van der Wielenlaan 15 in IJsselstein. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-42352929.

Diensten en producten voor schilder

Trefwoorden die horen bij WICRON Woningonderhoud zijn o.a. :