Total Balance for Health in Ijsselstein

Gericht op Gezondheid, Bewustwording en Ontspanning

Over Total Balance for Health

Total Balance for Health valt onder de rubriek gezondheidscentrum in IJsselstein.

Welkom bij Total Balance for Health, de plek voor Massage, therapie├źn en natuurgeneeskunde, vanuit de holistische visie.

Als mens sta je bij mij centraal, niet jouw klacht of je probleem. Als mens besta jij als geheel; gedachtes, emoties, ervaringen en leefsituatie. Dit alles heeft invloed op jouw lichaam. Achter elk lichamelijke klacht schuilt zoveel meer. Alleen klachtbestrijding is voor mij dan ook niet afdoende. Ik ben Wilma van der Werf en ik ben holistisch therapeut.

Wat verteld jouw lichaam en geest je? Waar komt jouw klacht vandaan? Hoe voorkom jij dat je klacht steeds terugkeert?

Balans herstellen; De weg naar beter worden en beter voelen. Aanraking door massage kan helpen bij het hervinden van uw basisgevoel en vertrouwen: belangrijk voor het evenwicht tussen denken, voelen en doen. Na een massage voelt menigeen zich totaal anders; het denken en handelen is even tot rust gekomen en er is weer ruimte om te voelen en te ervaren. Daarnaast is een massage gewoonweg heerlijk, een natuurlijke verwennerij.

Holistische massage richt zich op het herstel van het evenwicht tussen lichaam en geest. Niet verwerkte emoties, problemen en stress uiten zich vaak in lichamelijke klachten. Denk bijvoorbeeld aan een pijnlijke rug of nek, hoofdpijn, of last van de armen. Het lichaam laat ons duidelijk weten dat het niet in balans is met onze geest en vraagt om aandacht voor de klachten. Aandacht voor signalen, klachten en gevoel: ofwel bewustwording.

Daarnaast geef ik ook Klassieke Massages, gericht op ontspanning en stimulatie, maar ook op specifieke klachten zoals het bevorderen van de bloedscirculatie, spierpijn, spierkramp, vermoeidheid, spanningen en afvalstoffen-afvoer.

Overige massages en behandelingen: - Energetische massage - Haptische massage - Chakramassage - Reflexzonetherapie - Voetreflexzonemassage - Bindweefselmassage - Holistic Pulsing - Focussen - Airnergytherapie Lees voor meer informatie mijn website.

Weet je niet zo goed wat je nodig hebt, leg mij dan je vraag/probleem voor. Ik kan je altijd adviseren.

Voor een behandeling is geen doorverwijzing nodig van je huisarts. En in sommige gevallen wordt een therapeutische behandeling vergoed via jouw zorgverzekeraar. Informeer bij je zorgverzekeraar of het vergoed wordt.

Maak je afspraak via het contactformulier op mijn website. Hier rechts klik je door.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Total Balance for Health uit de rubriek gezondheidscentrum uit IJsselstein is gevestigd aan de Boerhaaveweg 54a in IJsselstein. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-40836724.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij Total Balance for Health zijn o.a. :