REactive in Ijsselstein

Leefstijl- en hardloopcentrum

Over REactive

REactive valt onder de rubriek gezondheidscentrum in IJsselstein.

Welkom bij REactive,

Veel mensen willen hun leefstijl veranderen om de conditie te verbeteren, meer energie te krijgen of bijvoorbeeld om af te vallen. Door middel van analyse en coaching op fysiek, mentaal en voedingsgebied worden doelen gesteld en naar motiverende prikkels gezocht. Door een individuele coaching en begeleiding bereiken we een werkelijke gedragsverandering..

Het leefstijlprogramma van REactive is bedoeld voor mensen die hun leefstijl willen veranderen om meer energie te krijgen en fitter te worden. Het valt niet mee om zelf vaste gewoontes te doorbreken. Het gevaar van terugvallen in oude gewoontes blijft op de loer liggen. Door middel van analyse en coaching op fysiek, mentaal én voedingsgebied worden doelen gesteld en naar motiverende prikkels gezocht. Door aan de combinatie van deze factoren te werken, is het mogelijk om direct en duurzaam resultaat te behalen. Het leefstijlprogramma is onder meer gericht op de volgende klachten:liggend_klein

-Vermoeidheidsklachten, weinig energie -Stress, prikkelbaarheid, weinig rust vinden, slecht slapen -Overgewicht, hoge bloeddruk, hoog cholesterol -Burn-out of dreiging hiervan.

Sportpodologie richt zich op het verminderen en voorkomen van blessures die hun oorsprong hebben in de voet. Sportpodologie onderscheidt zich van de reguliere podologie door de specifieke analyse van sportbewegingen en het vinden van sportspecifieke oplossingen. Voorbeelden van blessures waarbij de sportpodoloog uitkomst kan bieden zijn klachten aan: -voet -enkel -scheenbeen -achillespees -knie -heup

Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

REactive uit de rubriek gezondheidscentrum uit IJsselstein is gevestigd aan de Utrechtsestraat 7 in IJsselstein. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-25248648.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij REactive zijn o.a. :