On-Zin Counseling & Coaching in Ijsselstein

On-Zin Counseling & Coaching: Persoonlijke coaching voor iedereen.

Over On-Zin Counseling & Coaching

On-Zin Counseling & Coaching valt onder de rubriek coaching uit IJsselstein.

Het gezicht achter On-Zin Counseling & Coaching is Gaby Ockeloen. Gaby vormt samen met haar man Mark en hun kinderen een samengesteld gezin.

Gaby heeft in 2007 de opleiding Counseling & Coaching gevolgd (ACC). Dit heeft Gaby veel inzichten gegeven. Op dat moment heeft zij ervoor gekozen om de opgedane kennis enkel voor haar persoonlijk belang te gebruiken.

In 2016 heeft Gaby besloten om haar hart te volgen door het coachen en counselen weer op te pakken en te starten met aanvullende opleidingen via het CIVAS. Het doel was om een eigen praktijk te beginnen. Inmiddels is Gaby een gecertificeerd Counselor / Coach. Gaby blijft ondertussen opleidingen volgen om haar kennis te kunnen verrijken. Zij heet u graag welkom in haar praktijk On-Zin Counseling & Coaching.

On-Zin Counseling & Coaching biedt diverse soorten coaching en counseling aan. Zo kunt u kiezen voor personal coaching, gezinscoaching/familie coaching en nieuwe gezinnen (stiefgezin / samengesteld gezin) coaching. On-Zin Counseling & Coaching is er voor mensen die verandering in een situatie willen, blokkades willen overwinnen of (weer) de regie over hun leven willen krijgen.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan On-Zin Counseling & Coaching? Neemt u dan contact op.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

On-Zin Counseling & Coaching uit de rubriek coaching uit IJsselstein is gevestigd aan de Kronenburgplantsoen 44 in Ijsselstein. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-10980612.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij On-Zin Counseling & Coaching zijn o.a. :

Nieuws van On-Zin Counseling & Coaching in Ijsselstein

Per 1 april officieel van start !

Per 1 april officieel van start !

Per 1 april 2018 is het dan officieel zover: On-Zin Counseling & Coaching in IJsselstein