Logopediepraktijk de Wit Portier in Ijsselstein

Logopediepraktijk de Wit en Portier

Over Logopediepraktijk de Wit Portier

Logopediepraktijk de Wit Portier valt onder de rubriek logopedie uit IJsselstein.

Logopedie is zorg die nodig is wanneer er problemen zijn met stem, spraak, taal, gehoor en/of slikken. Logopedisten behandelen deze "stoornissen" op het gebied van de persoonlijke communicatie.

Kinderen komen bij de praktijk met veel plezier. Als logopedist voel en begrijp je wat de problemen van een kind zijn en proberen wij uw kind te helpen met behulp van oefeningen. Lessen worden op een levendige manier gegeven: heel veel spelletjes, liedjes en filmpjes. De lessen zijn persoonlijk en het huiswerk is concreet, dat vinden wij belangrijk.

Individuele logopedische behandeling wordt, mits er een verwijzing van een huisarts, tandarts of specialist is, volledig vergoed door de ziektekostenverzekering. Bij het eerste bezoek neemt u het verzekeringsbewijs en een geldig legitimatiebewijs mee. Naar aanleiding van het eerste gesprek wordt de inhoud van de behandeling vorm gegeven. Het aantal behandelingen is afhankelijk van uw klacht of aandoening. Wij geven u informatie en adviezen.

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op onze website. ook vindt u daar onze contactgegevens en kunt u zich online aanmelden.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Logopediepraktijk de Wit Portier uit de rubriek logopedie uit IJsselstein is gevestigd aan de Tiranastraat 19a in IJsselstein. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 030-6872047.

Diensten en producten voor logopedie

Trefwoorden die horen bij Logopediepraktijk de Wit Portier zijn o.a. :