Kattentrimsalon CatsTenderness in Ijsselstein

Kattentrimsalon CatsTenderness: Kattenverzorging aan huis.

Over Kattentrimsalon CatsTenderness

Kattentrimsalon CatsTenderness valt onder de rubriek dierverzorger in IJsselstein.

De drijvende kracht achter Kattentrimsalon CatsTenderness is Edith Snijder. Edith is een gediplomeerd, huid- en vachtvriendelijk, maar vooral kat vriendelijke kattentrimster. Zij komt bij u aan huis. Kattenvachtverzorging aan huis. Jazeker, aan huis. Dit betekent dat u de deur niet uit hoeft met uw kat.

Edith heeft een passie voor telepathisch communiceren met dieren. Haar ervaring als healer/dierentolk heeft haar geleerd om veel te kunnen betekenen voor mens en dier. Edith is een hoog sensitief persoon en daardoor is zij gevoelig voor emoties en stemmingen. Door deze eigenschap kan zij makkelijk voelen en ervaren wat een dier ervaart.

Edith kan uw kat door middel van Healing Touch for Animals en telepathisch communiceren met dieren, helpen om hem of haar op een ontspannen wijze te behandelen.

U kunt bij Kattentrimsalon CatsTenderness terecht voor diverse behandelingen. Deze behandelingen ziet u hieronder staan. Meer informatie over de tarieven ziet u op de website terug. De behandelingen:

- Kat kammen.

- Kat borstelen.

- Kat scheren.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Kattentrimsalon CatsTenderness? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Kattentrimsalon CatsTenderness uit de rubriek dierverzorger uit IJsselstein is gevestigd aan de Goudplevier 19 in IJsselstein. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-25228879.

Diensten en producten voor dierverzorger

Trefwoorden die horen bij Kattentrimsalon CatsTenderness zijn o.a. :