Hobby Totaal Service in Ijsselstein

Hobby Totaal Service uit IJsselstein heeft geen profiel.

Wat doet Hobby Totaal Service in Ijsselstein

Hobby Totaal Service is een webshop uit IJsselstein. Men is gevestigd aan de Ruys de Beerenbrouckstraat 1. Het telefoonnummer van Hobby Totaal Service in Ijsselstein is 0306021322.

Is Hobby Totaal Service in Ijsselstein uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan IJsselsteinonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Hobby Totaal Service in Ijsselstein valt onder de rubriek webshop. Een webshop uit IJsselstein levert onder andere :

Welkom bij Hobby Totaal Service Een online hobbywinkel met de service van een "gewone" winkel. Neem dit letterlijk, want ondanks dat wij een webwinkel zijn, bieden wij de mogelijkheid om uw bestelling op te halen bij ons. Wij zijn zeer flexibel geopend en hanteren geen standaard winkel-openingstijden, waardoor u ook s avonds en in het weekend bij ons terecht kunt. Bel ons gerust om een afspraak te maken. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

lanisha dinsdag 21 juni 2016

1 sterren

“ik heb meerdere keren gemaild en gebeld over waar mijn bestelling blijft maar geen reactie ik ben bang dat ik mijn zuur verdiende geld kwijt ben. want je kunt toch gewoon reageren als iets niet op voorraad is of wat de reden dan ook mag zijn dat er nog niet geleverd kan worden”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 1 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 2.