Hart for her IJsselstein in Ijsselstein

Hart for her IJsselstein uit IJsselstein heeft geen profiel.

Wat doet Hart for her IJsselstein in Ijsselstein

Hart for her IJsselstein is een sportschool uit IJsselstein. Men is gevestigd aan de Poortdijk 34 i. Het telefoonnummer van Hart for her IJsselstein in Ijsselstein is 030-7516867.

Is Hart for her IJsselstein in Ijsselstein uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan IJsselsteinonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Hart for her IJsselstein in Ijsselstein valt onder de rubriek sportschool. Een sportschool uit IJsselstein levert onder andere :

Wilt u ook een gezondere levensstijl maar heeft u geen zin om naar een "gewone" sportschool te gaan? Dan bent u bij hart for her helemaal aan het juiste adres! Bij hart for her draait het om vrouwen en voor vrouwen. De meeste mensen zijn tegenwoordig erg druk met werken, gezin en andere verplichtingen. Daarom hebben wij een speciaal 30 minuten programma voor vrouwen die een overvolle agenda hebben. In de 30 minuten doorloop je een circuit bestaande uit fitnessapparaten en cardio stations. Sporten wanneer het jou uitkomt, met andere vrouwen, op je eigen niveau én onder persoonlijke begeleiding! lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review