Hart for her IJsselstein in Ijsselstein

30 minutes women only workout, onder persoonlijke begeleiding!

Over Hart for her IJsselstein

Hart for her IJsselstein valt onder de rubriek sportschool uit IJsselstein.

Wilt u ook een gezondere levensstijl maar heeft u geen zin om naar een "gewone" sportschool te gaan? Dan bent u bij hart for her helemaal aan het juiste adres! Bij hart for her draait het om vrouwen en voor vrouwen. De meeste mensen zijn tegenwoordig erg druk met werken, gezin en andere verplichtingen. Daarom hebben wij een speciaal 30 minuten programma voor vrouwen die een overvolle agenda hebben. In de 30 minuten doorloop je een circuit bestaande uit fitnessapparaten en cardio stations. Sporten wanneer het jou uitkomt, met andere vrouwen, op je eigen niveau én onder persoonlijke begeleiding!

Wat kunt u verwachten;

* Sterkere spieren * Persoonlijke begeleiding * Er wordt vet verbrand * Betere conditie * Meer energie * Een gezellige sfeer

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens op de site!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Hart for her IJsselstein uit de rubriek sportschool uit IJsselstein is gevestigd aan de Poortdijk 34 i in IJsselstein. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 030-7516867.

Diensten en producten voor sportschool

Trefwoorden die horen bij Hart for her IJsselstein zijn o.a. :