Edu-Vinci in Ijsselstein

Bijlesbureau in rekenen, begrijpend lezen en Cito voor groep 5 t/m 8

Over Edu-Vinci

Edu-Vinci valt onder de rubriek opleiding uit IJsselstein.

Welkom bij Edu-Vinci,

Edu-Vinci biedt persoonlijke ondersteuning bij het leren voor vakinhoudelijke kennis voor elk vakgebied van de basisschool voor uw kind.

Mijn naam is Shanna Chaitram en ik ben al 6 jaar werkzaam als groepsleerkracht in het basisonderwijs. Ik ben per 01 januari 2016 mijn bijlesbureau in rekenen, begrijpend lezen en Cito voor groep 5 t/m 8 gestart.

Ik bied persoonlijke ondersteuning bij het leren van vakinhoudelijke kennis en het ontwikkelen van algemene studievaardigheden op elk vakgebied op de basisschool. Ik geef begeleiding aan kinderen die moeilijkheden ervaren met concentratie en het maken van huiswerk of leeruitdagingen.

Voordat de bijles begint vindt er een intake plaats, op deze manier wordt de hulpvraag samengesteld en de doelstellingen voor de komende periode, het intake gesprek is kosteloos.

Iedere maand vindt er een evaluatie plaats om te kijken of de doelen voor de bijles bijgesteld moeten worden.

Mijn tarieven:

Prive bijles: 25 euro per 60 minuten. Bijles in groepjes van 2- 3 kinderen 20 euro per 60 minuten per kind, mits er voldoende aanmeldingen zijn.

Voor vragen en/of meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Edu-Vinci uit de rubriek opleiding uit IJsselstein is gevestigd aan de Thorbeckesingel 39 in Ijsselstein. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-47869993.

Diensten en producten voor opleiding

Trefwoorden die horen bij Edu-Vinci zijn o.a. :