Beeldkracht Coaching in Ijsselstein

Coaching | persoonlijke ontwikkeling | gaan voor wat bij jou past

Over Beeldkracht Coaching

Beeldkracht Coaching valt onder de rubriek coaching uit IJsselstein.

Wie ben ik? Maaike Schuurman | Coachpraktijk in IJsselstein waar ik ook met veel plezier woon samen met mijn partner en zoontje van 4 jaar | Passie voor het thema Eigen regie.

Ik ben mijn hele leven al nieuwsgierig naar mensen: wat bezielt hen, hoe leven ze, waarom doen ze wat ze doen. Ik kan steeds weer geraakt worden door het gedrag van mensen en hun omgang met zichzelf en de omgeving. Zeker als het in deze omgang niet stroomt en dit bij mensen en/of in relaties gepaard gaat met negatieve emoties en gevoelens.

Als coach help ik graag om de communicatie met jezelf en de ander (weer) te laten stromen. Altijd vanuit de visie dat meer verbinding met jezelf de sleutel is tot succes en zorgt voor meer eigen regie.

Mijn drijfveer als coach: Er is soms best lef voor nodig om 'gewoon jezelf' te zijn. Lef om de angst voor mogelijke afwijzing te overwinnen, die onlosmakelijk is verbonden met de oerbehoefte van ieder mens om erbij te willen horen en die je afhankelijk kan maken van de goedkeuring van anderen.

Ik ervaar iedere dag weer – zelf en bij mijn coachklanten – hoe goed het dan helpt om regelmatig even stil te staan bij wat voor jou belangrijk is en wat jij wilt. En bij vaste gedragspatronen, emoties en belemmerende overtuigingen of oordelen. Zodat je vanuit dit inzicht (meer) vanuit eigen regie kunt leven vanuit je hart! De ontpanning en ontwikkelingsruimte die dat geeft, gun ik iedereen. Hier ligt mijn grootste drijfveer als coach.

Bij Beeldkracht coaching: Je krijgt meer inzicht in jezelf en leert te doen wat bij je past. Meer zelfvertrouwen, meer rust en energie in je leven. Ik help je hierbij.

Voor meer informatie: www.beeldkrachtcoaching.nl


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Beeldkracht Coaching uit de rubriek coaching uit IJsselstein is gevestigd aan de Prins Bernhardlaan 31 in IJsselstein. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-39775476.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Beeldkracht Coaching zijn o.a. :