Let op: deze aanbieding is verlopen en niet meer geldig.

Starterskorting!

Scherpe prijzen!

Catchy Designs levert ‘gestandaardiseerd maatwerk’ en de kosten daarvan hangen af van jouw wensen en budget. Daarom zie je richtprijzen staan en maak ik graag een goed onderbouwde en begrijpelijke offerte voor je. Geen dure leaseauto (je betaalt 21 cent p/km als ik naar je toe kom), geen glimmend kantoorpand (een werkkamer in mijn huis) en geen zelf ontwikkelde software die afbetaald moet worden… Dat zorgt voor een realistische en scherpe prijs.

Starters kortingactie!

Omdat Catchy Designs net begonnen is als bedrijf, en dus op zoek is naar nieuwe klanten is er een starters actie! De prijs is inclusief doorspreken van en meedenken met alle wensen, 1 responsive pagina, de benodigde plug-ins voor foto’s, veiligheid, SEO en evt. SSL-certificaat installatie en de ‘home’ pagina (je visitekaartje) en de back-up bij oplevering. Normale prijs 115,00 euro - met starterskorting voor maar: € 95.00!

Wil je toch wat meer pagina’s? Geen probleem: dan ga ik gewoon verder op uurloonbasis (15.50 per uur). Vergelijking: wil je een website zoals die van CatchyDesigns.nl, dan zou je zo rond de 350 – 400 euro kwijt zijn.

Als je ervoor kiest om je website gedeeltelijk of geheel door mij te laten beheren, krijg je ook nog eens korting op het eerste servicecontract dat je afsluit! Het eerste jaar technisch beheer en service al vanaf 99 euro per jaar (normaal 118.00)!

Vragen? Afspraak maken? Neem dan even contact op. Tot ziens!

Profiteren van: Starterskorting!?

Bedrijf : Catchy Designs
Contactpersoon : Mevr. C. van der Haven
Telefoonnummer : 06-82465711
E-mail adres : chrissy@catchydesigns.nl
Geldig tot : 30-12-2018

Reageren op deze aanbieding in IJsselstein